Grote Zaal

Zalencentrum ’t Trefpunt biedt plaats aan 500 personen en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Onze verschillende zalen variëren van 20 tot 250 vierkante meter en zijn sfeervol ingericht. Desgewenst is de capaciteit te verhogen. Dit kunnen wij realiseren door het plaatsen van tenten en/of overkappingen. De zalen zijn altijd inclusief catering en zijn niet apart te huur.

Door de diversiteit in stijlen, ambiance en afmetingen van onze zalen kunnen wij u voor iedere gelegenheid een ruimte op maat aanbieden.

Uiteraard kunnen de verschillende ruimtes worden gecombineerd. Zo kunt u bijvoorbeeld uw trouwreceptie in de Foyer geven, het buffet in de Oude Pastorie en de feestavond in de Grote Zaal. Of misschien wilt u vergaderen in de Oude Pastorie en na afloop tijdens een informele borrel napraten in het café “Onder de Toren”? Wij leiden u graag rond door ons zalencentrum.

In overleg kunnen wij de inrichting/opstelling van de feestruimte bepalen. Wanneer u specifieke wensen heeft ten aanzien van de audiovisuele apparatuur, bloemarrangementen of decoratie van de zalen kunnen wij u hierin adviseren.