Evenementen op locatie

Naast het organiseren van evenementen in ons eigen zalencentrum hebben wij ook veel ervaring in het organiseren en verzorgen van evenementen op een externe locatie, hierbij kunt u denken aan een feest in uw eigen bedrijf en/of schuur, een feest bij u thuis, maar ook aan een heel andere externe locatie die wij geheel voor u kunnen regelen en inrichten.

We kunnen zorgdragen voor de catering, maar ook het totaalevenement kunnen wij verzorgen, zoals inrichting, activiteiten, decoratie, entertainment, licht/geluid, uitnodigingen, vervoer enz.

Kortom….wij kunnen u de zorg uit handen nemen en u adviseren bij de organisatie van evenementen van 10 tot 2500 mensen….of meer?! U maakt uw wensen kenbaar en wij maken vrijblijvend een voorstel voor uw feest-op-maat.

Van een Amerikaans themafeest tot een zeskamp in combinatie met een swingende Beachparty…van een speurtocht in Deux Cheveaux tot een boottocht over de Maas en van een cultureel dagje Antwerpen tot een wintersportvakantie in Oostenrijk. Alles is mogelijk!

Graag brengen wij u op de hoogte van de mogelijkheden. Wij maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Trefpunt Party & BusinessEvents
Kerkplein 11, 3155 AM Maasland
T 010-5913416
E info@trefpuntmaasland.nl
I  www.trefpuntmaasland.nl