Bedrijfscatering

Voor de dagelijkse catering binnen uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering in bedrijfsrestaurants bij Lely, Priva en Harvest House en Growers United. Hoe groot uw bedrijf ook is, wij kunnen het voor u invullen.

Wij bieden de juiste mensen voor catering in uw eigen bedrijfsrestaurant. Wij dragen zorg voor de inkoop, waarborgen de kwaliteit, staan open voor ideeën, kortom wij willen een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf én voor het bedrijfsrestaurant in het bijzonder.

U en uw medewerk(st)ers worden dagelijks voorzien van verse koffie/ thee. En tijdens de lunch bieden wij u en uw medewerk(st)ers diverse koude en warme lunchgerechten met verse, luxe klaargemaakte broodjes. Geheel aangepast aan de behoefte van u en uw medewerkers. En wilt u de catering ook in de avonduren, wij bieden u heerlijke gevarieerde dinergerechten.

Wij maken graag een plan op maat voor de catering van uw eigen bedrijfsrestaurant. Wij hebben voor ieder bedrijfsrestaurant de juiste catering en ervaring.

KORTOM: LAAT UW RESTAURANT ONZE ZORG ZIJN!

Trefpunt Party & BusinessEvents
Kerkplein 11, 3155 AM Maasland
T 010-5913416
E info@trefpuntmaasland.nl
I  www.trefpuntmaasland.nl